Neohodnoceno

Bomix Plus 2l

Bomix Plus je špičkový čisticí přípravek, ideální pro dezinfekci a dekontaminaci ve zdravotnictví. Jeho silný účinek a materiálová snášenlivost zajistí čistotu i u nejtěžší kontaminace. Vhodný pro hygienickou dezinfekci rukou i chirurgickou dezinfekci, Bomix Plus je nutností pro každé zdravotnické zařízení. Efektivní a šetrný k materiálům. Objednejte pro bezpečné prostředí!

Skladem
Kód: BOD-980320
784,81 Kč 878,99 Kč včetně DPH

Bomix Plus: Revoluční Řešení pro Hygienu ve Zdravotnictví

Bomix Plus je přední čisticí a dezinfekční přípravek speciálně navržený pro zdravotnická zařízení. Jeho schopnost efektivně odstraňovat těžké kontaminace, včetně bílkovin a krve, zajišťuje nejvyšší standardy čistoty a bezpečnosti.

Hlavní Výhody Bomix Plus:

  • Silný Čisticí Účinek: Zajišťuje dokonalou čistotu v zdravotnických prostředích.
  • Vynikající Materiálová Snášenlivost: Bezpečný pro použití na citlivých nástrojích, včetně endoskopů.

Účinnost a Bezpečnost:

  • Vysoká Účinnost: Efektivní v boji proti kontaminaci, chrání zdraví pacientů a personálu.
  • Bezpečnostní Opatření: Nutné nošení ochranných rukavic a brýlí při použití.

Aplikace a Použití:

  • Pro Hygienickou a Chirurgickou Dezinfekci: Aplikace 3 ml na ruce pro hygienickou dezinfekci, 2-3 ml pro chirurgickou.

Zvolte Bomix Plus pro Váš Zdravotnický Personál: Tento produkt je ideální pro zajištění vysoké úrovně hygieny a bezpečnosti v zdravotnických zařízeních.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Hartmann-Rico a.s. patří mezi přední dodavatele zdravotnických a hygienických produktů na světovém trhu. S hlubokými kořeny v oboru a důrazem na vysokou kvalitu, tato společnost je významným partnerem mnoha zdravotnických institucí a farmaceutických firem po celém světě.

Specializují se na různé oblasti zdravotní péče, včetně chirurgie, infekční prevence, pooperační péče a péče o rány. Jejich široký sortiment zahrnuje produkty jako obvazy, sterilní obvazy a specifikované hygienické potřeby.

V centru filozofie Hartmann-Rico je neustálé hledání inovací a zdokonalení jejich produktů. Spolupráce s odborníky a důkladný výběr dodavatelů zajišťuje, že každý produkt splňuje nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Navíc, v současné době je pro společnost prioritou ekologická odpovědnost. Hartmann-Rico je hrdý na svůj přístup k udržitelnosti a vývoji produktů, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Pro více informací o tom, co Hartmann-Rico a.s. nabízí, navštivte jejich stránku na zdravotnicke-materialy.cz.

Zpět do obchodu