Neohodnoceno

Ajatin Plus roztok 1% 1000ml

Ajatin Plus Roztok 1% 1000ml: Efektivní antiseptický roztok pro léčbu a prevenci infekcí. Objednejte nyní pro maximální ochranu!

Skladem
Kód: D120994
Značka: Ajatin
68,50 Kč 82,89 Kč včetně DPH 6,85 Kč / 100 ml
Kategorie: Dezinfekce kůže
Ajatin Plus 1% dezinfekční roztok 1000ml pro profesionální a domácí použití.
Akce Tip

Ajatin Plus: Profesionální Dezinfekční Řešení

Obrázek ilustruje 1000ml balení Ajatin Plus, 1% dezinfekčního roztoku, speciálně navrženého pro zdravotnická zařízení.

Klíčové Vlastnosti:

  • Objem: 1000ml, ideální pro široké využití.
  • Design: Lahve s šroubovacím uzávěrem, bez rozprašovače.
  • Efektivita: Likviduje bakterie, viry a mikroorganismy.

Ideální Použití:

  • Zdravotnictví: Nemocnice, kliniky, lékařské ordinace.
  • Vysoká Úroveň Hygieny: Zajišťuje čistotu a bezpečnost.

Vlastnosti Produktu:

  • Šetrnost k Pokožce: Složení je navrženo pro bezpečné použití.
  • Velký Objem: Praktické pro místa s vyšším spotřebním požadavkem.

Obrázek zobrazuje lahev Ajatin Plus v prostředí, které symbolizuje čistotu a bezpečnost typickou pro zdravotnická zařízení. Je to nezbytný prvek pro každé zdravotnické zařízení, který zajišťuje vysokou úroveň hygieny a bezpečnosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Dezinfekce má v první pomoci při poranění kůže důležitou roli. Když dojde k odřenému lokti nebo rozbitému koleni, což se může stát kdekoli a při různých činnostech, je klíčové zabránit infekci. V takových situacích je vhodné mít v domácí lékárničce peroxid vodíku nebo dezinfekční přípravek, například Ajatin, který lze použít na ošetření ran.

Po vyčištění rány je dalším krokem ochrana, aby se rána mohla zahojit. Proto je důležité zakrýt ji náplastí, obvazem nebo obinadlem. Při každé výměně obvazu či obinadla je vhodné provést opětovnou dezinfekci rány.

Existují různé druhy Ajatin dezinfekce. Velmi oblíbenou variantou je dezinfekční tinktura, která je k dispozici s nebo bez mechanického rozprašovače a v balení o velikostech 25 ml, 50 ml nebo 1000 ml. Tato tinktura slouží k dezinfekci běžných drobných kožních poranění a také k dezinfekci kůže před chirurgickými zákroky prováděnými lékařem.

Ajatin Akut je dalším přípravkem této řady a je určen k likvidaci bakterií, nižších hub a obalených virů. Je vhodný pro dezinfekci rukou a kůže na místech s vyšším rizikem přenosu choroboplodných zárodků, jako jsou například veřejná doprava, lékařské ordinace nebo veřejné toalety. Ajatin Plus je zaměřen především na dezinfekci a čištění ploch a předmětů.

Zabezpečení a dezinfekce poranění kůže jsou tedy důležité kroky při poskytování první pomoci a minimalizují riziko infekce a komplikací při hojení ran.

Zpět do obchodu