Neohodnoceno

Lemogil štětička vatová s glycerinem a citronovou příchutí

Lemogil Vatová Štětička s Glycerinem a Citronovou Příchutí - Balení 75 ks: Tato štětička je ideálním řešením pro jemné a příjemné ošetření ústní dutiny. Každá štětička obsahuje glycerin pro zvláčnění a citronovou příchuť pro svěžest. Balení 75 ks zajišťuje dlouhodobé používání. Získejte Lemogil štětičky pro denní péči o ústa a užívejte si pocitu čistoty a svěžesti.

Skladem
Kód: RAU152482
Značka: Lohmann&Raucher
253,80 Kč 284,26 Kč včetně DPH
Kategorie: Vata

Lemogil Vatová Štětička s Glycerinem a Citronovou Příchutí - 75 ks

  • Jemná Péče: Ideální pro jemné ošetření a čištění ústní dutiny.
  • Glycerin pro Zvláčnění: Obsah glycerinu zajišťuje, že ústa zůstanou vláčná a hydratovaná.
  • Citronová Příchuť pro Svěžest: Příjemná citronová příchuť pro pocit svěžesti v ústech.
  • Balení 75 ks: Dostatečné množství pro dlouhodobé použití.
  • Všestranné Použití: Vhodné pro domácí péči i profesionální použití v zubních ordinacích.
  • Speciální Využití pro Ležící Pacienty: Výrobek je určen pro zvlhčení a osvěžení dutiny ústní u ležících pacientů, poskytuje úlevu a pohodlí.

Lemogil štětičky jsou skvělou volbou pro každodenní ústní hygienu, zejména pro péči o ležící pacienty. Objednejte si balení 75 ks a zaručte si čistotu a svěžest vašich úst každý den.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Lohmann & Rauscher (L&R) je přední mezinárodní dodavatel široké škály vysoce kvalitních zdravotnických a hygienických produktů. S více než 160 lety zkušeností se L&R zaměřuje na poskytování inovativních řešení pro komplexní péči o rány, ortézy, bandáže, chirurgické obvazy a další profesionální zdravotnické produkty a dodávky.

Produktové portfolio:

  • Péče o rány: Včetně moderních obvazů, produktů pro péči o chronické rány, a chirurgických obvazů.
  • Ortopedické a kompresní produkty: Vysoká kvalita ortéz, bandáží a kompresních terapií pro různé potřeby pacientů.
  • Hygienické a dezinfekční produkty: Řešení pro osobní hygienu a prevenci infekcí, včetně dezinfekčních prostředků a ochranných produktů.
  • Chirurgické potřeby: Včetně chirurgických oděvů, rukavic a dalších jednorázových chirurgických produktů.

Závazek k inovacím a kvalitě:

Lohmann & Rauscher je známý svým trvalým závazkem vůči inovacím a výzkumu, což umožňuje vývoj produktů, které nejenže splňují, ale často překračují mezinárodní standardy kvality. Značka je zavázána k poskytování produktů a řešení, která zlepšují výsledky léčby a zvyšují pohodlí pacientů.

Udržitelnost a společenská odpovědnost:

L&R je zavázán k udržitelným obchodním praktikám a společenské odpovědnosti. Firma aktivně pracuje na snižování svého ekologického dopadu a podporuje různé komunitní projekty a iniciativy zaměřené na zlepšení zdravotní péče na celém světě.

Nakupujte produkty Lohmann & Rauscher:

Prohlédněte si naši širokou nabídku produktů Lohmann & Rauscher a nakupte je přímo zde: https://www.zdravotnicke-materialy.cz/znacka/lohmann-raucher/

Zpět do obchodu