Neohodnoceno

Cévka nosní na O2 (kyslíkové brýle)

Balení obsahuje 20 kusů, objednávejte násobky 20.

Cévka nosní na O2 (kyslíkové brýle): Komfortní Kyslíková Terapie pro Dospělé

Cévka nosní na O2 je navržena pro efektivní a pohodlné podávání kyslíku dospělým pacientům. S 2 metrovou hadičkou a výrobou z měkčeného lékařského PVC, tyto kyslíkové brýle zajišťují komfort a flexibilitu při používání. Ideální pro pacienty s potřebou kyslíkové terapie.

Zajistěte si nejvyšší pohodlí při kyslíkové terapii - objednejte nyní!

Skladem
Kód: KB
Značka: Medilab
12,38 Kč 13,87 Kč včetně DPH
Kategorie: Hadičky

Cévka Nosní na O2 (Kyslíkové Brýle): Efektivní Řešení pro Inhalaci Kyslíku u Dospělých

Cévka nosní na O2, známá také jako kyslíkové brýle, je speciálně navržena pro poskytování komfortní a efektivní kyslíkové terapie dospělým pacientům. Tento zdravotnický prostředek kombinuje výhody moderního designu a kvalitního materiálu pro optimální zážitek z inhalace.

Hlavní Vlastnosti:

  • 2 Metrová Hadička: Zajišťuje flexibilitu a pohodlí pro pacienta.
  • Vyrobeno z Měkčeného Lékařského PVC: Nabízí vysokou úroveň komfortu a odolnosti.
  • Bez Latexu: Bezpečná volba pro pacienty s alergií na latex.
  • Kvalitní Zdravotnický Prostředek: Splňuje všechny normy a požadavky pro zdravotnické výrobky.

Cévka nosní na O2 je nezbytná pro každé zdravotnické zařízení, které poskytuje kyslíkovou terapii. Její snadná a bezpečná aplikace ji činí ideální volbou pro různé léčebné situace.

Balení obsahuje 20 kusů.

Objednejte Cévku nosní na O2.ppl dnes a zlepšete kvalitu kyslíkové terapie ve vašem zařízení, zajistěte pacientům maximální pohodlí a efektivitu inhalace!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Medilab je renomovaná značka nabízející široký sortiment zdravotnických materiálů a přístrojů. Specializuje se na produkty pro laboratoře, nemocnice a další zdravotnická zařízení, přičemž klade důraz na kvalitu, inovace a spolehlivost. Její portfolio zahrnuje diagnostické testy, chirurgické nástroje, laboratorní vybavení a mnoho dalšího. Medilab se zavazuje k vysokému standardu služeb, udržitelnosti a etickému jednání ve všech aspektech své činnosti.

Zpět do obchodu