Neohodnoceno

Perlan 45g 30x40m role 475 útržků v roli

Perlan 45g 30x40m role 475 útržků: Univerzální Hygienický Materiál pro Každou Situaci!

Představujeme Perlan 30x40m, 45g roli s 475 útržky, perfektní pro vytvoření hygienických podložek, utěrek, a mnoha dalších výrobků. Tento neuvěřitelně všestranný materiál najde své místo v různých odvětvích, od zdravotnictví přes stavebnictví až po potravinářství. Jeho ekologické a savé vlastnosti zajišťují široké uplatnění v mnoha situacích. Začněte používat Perlan pro efektivní a hygienické řešení ve vašem podnikání i domácnosti!

Momentálně nedostupné
Kód: 3400036
Značka: Perlan
675,71 Kč 817,61 Kč včetně DPH 1,42 Kč / 1 ks

Perlan 45g 30x40m role 475 útržků: Široké Spektrum Použití

Hledáte materiál, který splní vaše různorodé potřeby? Perlan 45g 30x40m role s 475 útržky je tou pravou volbou.

Využití Perlanu aneb jak používat Perlan:

  • Zdravotnictví: Perfektní pro hygienické podložky a ručníky.
  • Pohřebnictví: Ekologická výstelka a dekorace pro rakve.
  • Potravinářství: Filtrační schopnosti pro zajištění kvality potravin.
  • Stavebnictví: Používá se ve výrobě difúzních fólií pro střechy.
  • Strojírenství: Filtruje oleje a chrání citlivé systémy.
  • Zemědělství: Filtrace v mlékárenství a péče o zvířata.

Perlan přináší inovace v široké škále odvětví, od kosmetických salonů až po čalounictví. Jeho mimořádná savost se osvědčila i v krizových situacích, jako je ochrana archiválií. Přidejte Perlan do vaší výbavy pro maximální efektivitu a šetrnost k životnímu prostředí!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Popis značky Vyroubal Textiles s.r.o. by měl odrážet její postavení jako významného výrobce a dodavatele speciálních textilií, především netkaných, na českém i mezinárodním trhu. Firma, se sídlem v České republice, je známá pro svůj inovativní přístup k výrobě textilií, které nacházejí uplatnění v široké škále oborů – od zdravotnictví přes automobilový průmysl, elektrotechniku, až po strojírenství. Základním kamenem úspěchu Vyroubal Textiles s.r.o. je jejich produkt Perlan, unikátní netkaná textilie, která se vyznačuje vynikajícími užitnými vlastnostmi, ekologickou šetrností a všestranností použití.

Společnost klade důraz na udržitelnost a inovaci, což se odráží nejen ve výběru surovin a výrobních technologií, ale také v jejím přístupu k obalovým materiálům a celkové strategii minimálního dopadu na životní prostředí. Vyroubal Textiles s.r.o. je hrdý na svou schopnost nabídnout produkty, které splňují nejpřísnější standardy kvality a bezpečnosti, a to jak na domácím, tak na mezinárodním trhu.

Historie společnosti, založené s důrazem na rodinnou tradici a hodnoty, se odráží v osobním přístupu k zákazníkům a dlouhodobých vztazích, které firma buduje. Vyroubal Textiles s.r.o. neustále sleduje nejnovější trendy a požadavky trhu, aby mohla svým zákazníkům poskytovat produkty a služby, které nejenže splňují, ale často i překračují očekávání.

Značka Vyroubal Textiles s.r.o. tak symbolizuje kombinaci tradice, kvality, inovace a udržitelnosti, a to vše s cílem poskytovat produkty prlan a služby, které přinášejí skutečnou hodnotu jejich uživatelům a společnosti jako celku.

 

Zpět do obchodu