Neohodnoceno

Dóza na vatu 1L s hmatníkem nerez

Zjednodušte si organizaci s Dózou na vatu 1L s hmatníkem z nerezové oceli. Ideální pro uchování a sterilizaci vaty, gázy a tampónů, tato dóza s průměrem 10/13,5 cm a výškou 5 cm je co musíte mít pro každou zdravotnickou a kosmetickou praxi. Nečekejte a zařiďte si ji hned!

Skladem u dodavatele
Kód: U-131
Značka: ZSZ
365,29 Kč 442 Kč včetně DPH
Kategorie: Dózy a nádoby

Představujeme Dózu na Vatu 1L s Hmatníkem z Nerezové Oceli

Esenciální Příslušenství pro Každé Zdravotnické a Kosmetické Pracoviště

Výhody Produktu:

  • Vyrobeno z Kvalitní Nerezové Oceli: Zaručuje dlouhou životnost a jednoduchou údržbu.
  • Praktická a Kompaktní: S průměrem 10/13,5 cm a výškou 5 cm, ideální pro umístění na stůl nebo polici.
  • Všestranné Využití: Perfektní pro bezpečné uchovávání a sterilizaci vaty, gázy, tampónů a dalších hygienických potřeb.
  • Snadná Manipulace: Hmatník na víku umožňuje rychlé a hygienické používání.
  • Esteticky Příjemný Design: Skvěle doplní vzhled vašeho pracovního prostoru.

Zvyšte Efektivitu a Organizaci vašeho Prostředí Tato dóza na vatu nejenže zvyšuje efektivitu a organizaci, ale také přispívá k estetickému dojmu vašeho pracoviště. Ideální volba pro vaše zdravotnické nebo kosmetické potřeby.

Nečekejte a Pořiďte si Již Dnes Tuto Dózu na Vatu pro Svůj Profesionální Prostor!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 ZSZ_logo

ZSZ je renomovaná společnost, která se od roku 1997 profiluje jako důležitý dodavatel zdravotnického materiálu a techniky na českém trhu. S registrací u Ministerstva zdravotnictví ČR a se sídlem v Praze, ZSZ nabízí komplexní sortiment produktů pro zdravotnická zařízení, laboratoře i péči v domácím prostředí. Portfolio ZSZ zahrnuje chirurgické nástroje, sterilizační techniku, diagnostická zařízení, medicínské přístroje, lékařský nábytek, ochranné pomůcky a široký výběr dalšího vybavení a materiálů pro osobní péči a rehabilitaci. Společnost klade důraz na inovace, kvalitu a bezpečnost svých produktů, čímž zajišťuje spolehlivost a ochranu pro pacienty i zdravotnický personál.

Jako autorizovaný distributor Zdravotnický Materiál - Velkoobchod s.r.o. můžeme nabízet produkty ZSZ našim zákazníkům. Naše společnost, pevně zakořeněná v českém zdravotnickém sektoru, zastupuje hodnoty ZSZ včetně závazku k vysoké úrovni služeb, inovacím a nabídce produktů, které jsou synonymem pro kvalitu a bezpečnost. Zdravotnický Materiál - Velkoobchod s.r.o. rozumí potřebám a požadavkům našich klientů, a proto aktivně pracujeme na rozšiřování našeho portfolia o nejnovější produkty a technologie, aby byly splněny všechny očekávání a potřeby našich zákazníků. Naše spolupráce s ZSZ nám umožňuje nabízet konkurenceschopné ceny a výjimečnou kvalitu, zajišťující, že zdravotnická zařízení a odborníci, kteří se na nás obrací, mají přístup k tomu nejlepšímu v oblasti zdravotnického materiálu a techniky.

 

Zpět do obchodu