Neohodnoceno

Kompres Grassolind sterilní 10x10cm/10ks

Kompres Grassolind Sterilní 10x10 cm, 10 ks: Bavlněný mastný tyl s neutrální mastí, ideální pro ošetření chronických a citlivých ran. Nelepí se k ráně, což umožňuje bezbolestné převazy. Snadný odvod exsudátu a možnost aplikace léčiv. Zajistěte si tyto šetrné kompresy pro efektivní léčbu ran!

Skladem
Kód: HAR4993147
290,77 Kč 325,66 Kč včetně DPH 29,08 Kč / 1 ks
Kategorie: Gáza

Kompres Grassolind Sterilní 10x10 cm, 10 ks: Šetrné a Efektivní Řešení pro Péči o Rány

Kompresy Grassolind Sterilní 10x10 cm, 10 ks, jsou špičkovým řešením pro péči o různé typy ran, které kombinují šetrnost s efektivitou. Díky svému specifickému složení a vlastnostem jsou ideální pro ošetření jak akutních, tak chronických ran, a to i pro ty s extrémně citlivou pokožkou.

Klíčové Vlastnosti:

  • Mastný Bavlněný Tyl: Nabízí optimální podmínky pro rychlé hojení ran díky svým velkým okům, které umožňují snadný odvod exsudátu.
  • Neutrální Mast: Speciálně vyvinutá neutrální mast zajišťuje, že kompres nebudí dráždění ani alergické reakce, což je nezbytné pro komfort pacientů s citlivou pokožkou.
  • „Nepřilnavost“ Krytí: Umožňuje bezbolestné a snadné převazy, přičemž minimalizuje riziko poškození nově se tvořícího tkáně.
  • Sterilní Balení: Zajišťuje nejvyšší úroveň hygieny a bezpečnosti při použití, což je klíčové pro prevenci infekcí.
  • Flexibilní Použití: Díky své adaptabilitě se hodí pro široké spektrum ran, včetně chronických ran a rtg dermatitid.

Proč si Vybrat Kompresy Grassolind?

Zahrnutí gassolind a grasolind kompres do vaší péči o rany přináší nejen pohodlí a bezpečnost, ale také zajišťuje efektivní ošetření a rychlejší regeneraci. Jejich unikátní složení a vlastnosti je činí nepostradatelnou součástí moderní ranové péče, poskytující optimální podmínky pro hojení.

Začněte Používat Kompresy Grassolind a zabezpečte si, že vaše rany budou ošetřeny s nejvyšší mírou šetrnosti a efektivity. Objednejte si je hned teď a poskytněte svým ranám péči, kterou si zaslouží.

Často Kladené Otázky:

Jak často bych měl/a měnit kompres Grassolind? Kompres by měla být měněna podle množství exsudátu a stavu rany. Pro optimální léčbu a prevenci infekce se doporučuje pravidelná kontrola a změna kompresy.

Je možné kompresy Grassolind použít na otevřené rány? Ano, kompresy Grassolind jsou speciálně navrženy pro použití na otevřené rány, včetně těch, které jsou extrémně citlivé. Neutrální mast zajišťuje, že kompresy jsou šetrné k ránám a nepřilnavé.

Jsou kompresy Grassolind vhodné pro citlivou pokožku? Absolutně, neutrální mast použitá v kompresích Grassolind je ideální pro pacienty s citlivou pokožkou a minimalizuje riziko alergických reakcí nebo podráždění.

Lze kompresy Grassolind sterilizovat? Kompresy Grassolind jsou dodávány v sterilním balení, aby byla zajištěna maximální úroveň hygieny. Po otevření balení a použití kompresy by neměla být znovu sterilizována ani opětovně použita.

Jaký je správný způsob aplikace kompresy Grassolind? Pro aplikaci kompresy očistěte a dezinfikujte ránu podle standardních postupů, následně aplikujte kompresu přímo na ránu. Pokud je potřeba, upevněte kompresu obvazem nebo jiným vhodným způsobem fixace.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Hartmann-Rico a.s. patří mezi přední dodavatele zdravotnických a hygienických produktů na světovém trhu. S hlubokými kořeny v oboru a důrazem na vysokou kvalitu, tato společnost je významným partnerem mnoha zdravotnických institucí a farmaceutických firem po celém světě.

Specializují se na různé oblasti zdravotní péče, včetně chirurgie, infekční prevence, pooperační péče a péče o rány. Jejich široký sortiment zahrnuje produkty jako obvazy, sterilní obvazy a specifikované hygienické potřeby.

V centru filozofie Hartmann-Rico je neustálé hledání inovací a zdokonalení jejich produktů. Spolupráce s odborníky a důkladný výběr dodavatelů zajišťuje, že každý produkt splňuje nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Navíc, v současné době je pro společnost prioritou ekologická odpovědnost. Hartmann-Rico je hrdý na svůj přístup k udržitelnosti a vývoji produktů, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Pro více informací o tom, co Hartmann-Rico a.s. nabízí, navštivte jejich stránku na zdravotnicke-materialy.cz.

Zpět do obchodu