Neohodnoceno

Alpa francovkový masážní krém 40g

Alpa Francovkový Masážní Krém 40g - Tento masážní krém s osvěžující francovkovou esencí nabízí účinnou úlevu při svalovém napětí a bolestech. Jeho praktické 40g balení je ideální pro cestování, domácí použití nebo jako doplněk sportovní tašky.

Skladem
Kód: 1070/2
Značka: Alpa
29,29 Kč 35,44 Kč včetně DPH 73,23 Kč / 100 g

Alpa Francovkový Masážní Krém - 40g:

  • Speciálně Vyvinutá Formulace: Kombinuje tradiční vlastnosti francovky s výhodami krémové konzistence, což je ideální pro uvolnění svalů, zmírnění bolesti a podporu celkové pohody těla.

  • Účinná Úleva od Bolesti: Díky jedinečnému složení poskytuje Alpa francovkový masážní krém rychlou a efektivní úlevu od svalového napětí a bolesti. Vhodný pro použití po fyzickém vypětí, sportovních aktivitách nebo při chronických bolestech.

  • Hydratuje a Ošetřuje Pokožku: Krém nejen působí na svaly a klouby, ale také hydratuje a ošetřuje pokožku, zajistí její hebkost a pružnost. Jeho jemná a nelepivá textura se snadno vstřebává a nezanechává mastný film.

  • Pohodlné a Praktické Balení: 40g balení je perfektní pro každodenní používání. Jeho malá velikost se snadno vejde do jakékoliv tašky, což umožňuje mít krém stále při sobě pro rychlou úlevu kdykoliv a kdekoliv.

Objednejte si Alpa Francovkový Masážní Krém dnes a začněte prožívat výhody jeho uklidňujících a regeneračních vlastností. Jeho univerzální použití a účinky na pokožku i svaly z něj činí ideálního společníka pro vaše každodenní potřeby.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu