Neohodnoceno

Alpa francovka kostival 60ml

Alpa Francovka s Kostivalem 60ml - Obohaceno o extrakt z kostivalu, tento bylinný roztok je ideální pro podporu regenerace svalů a kloubů. Jeho kompaktní 60ml balení je skvělé pro použití na cestách, při sportovních aktivitách nebo pro každodenní péči.

Skladem
Kód: 700461
Značka: Alpa
28,48 Kč 34,46 Kč včetně DPH

Alpa Francovka s Kostivalem - 60ml: Speciální Formulace pro Regeneraci a Uvolnění

Alpa Francovka s Kostivalem přináší unikátní kombinaci léčivých vlastností kostivalu a dalších bylinných extraktů, nabízejíc efektivní podporu pro regeneraci svalů a kloubů. Tento bylinný roztok je ideálním řešením pro ty, kdo vyhledávají přírodní cestu k uvolnění a obnově těla.

Regenerační a Uklidňující Účinky

  • Kostival: Známý svými regeneračními a uklidňujícími vlastnostmi, ideální pro sportovce a osoby trpící svalovými bolestmi.
  • Celková Revitalizace: Efektivní při lokální aplikaci na svaly a klouby, poskytuje osvěžení a revitalizaci těla.

Všestranné Použití

  • Šetrné k pokožce: Přírodní složení je vhodné pro pravidelné použití a je šetrné i k citlivé pokožce.
  • Praktická a Pohodlná: 60ml balení se snadno vejde do kabelky, batohu, nebo sportovní tašky, činí z něj ideálního společníka na cesty nebo pro každodenní použití.

Často Kladené Otázky (FAQ)

Otázka: Může být Alpa Francovka s Kostivalem použita na otevřené rány?
Odpověď: Ne, Alpa Francovka s Kostivalem je určena pro lokální aplikaci na svaly a klouby a neměla by být aplikována na otevřené rány nebo poškozenou kůži.

Otázka: Jak často mohu Alpa Francovku s Kostivalem používat?
Odpověď: Alpa Francovka s Kostivalem může být používána podle potřeby pro úlevu od svalového napětí a podporu regenerace. Doporučujeme sledovat reakci vašeho těla a případně konzultovat s odborníkem.

Otázka: Je tento produkt vhodný pro děti?
Odpověď: Doporučujeme konzultaci s lékařem před použitím produktu na děti, zejména kvůli jeho silným bylinným složkám.

Zažijte přírodní péči s Alpa Francovkou s Kostivalem a objevte, jak mohou byliny podpořit vaše zdraví a pohodu. Tento roztok je dokonalým spojencem pro každého, kdo hledá přírodní a efektivní řešení pro regeneraci a uvolnění těla. Objednejte si jej hned teď a začněte prožívat jeho jedinečné vlastnosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu