Neohodnoceno

Alpa francovka 160ml

Alpa Francovka 160ml - Tradiční, osvěžující a uklidňující bylinný roztok. Ideální pro masáže, úlevu od svalového napětí a podporu celkové relaxace těla. Praktická velikost, vhodná pro domácí i profesionální použití.

Skladem
Kód: 0122/160ML
Značka: Alpa
38,75 Kč 46,89 Kč včetně DPH 24,22 Kč / 100 ml

Alpa Francovka - 160ml:

  • Mnohostranné Použití a Účinky: Alpa Francovka je vytvořena z kvalitních bylinných extraktů a esenciálních olejů, poskytujících osvěžující a uklidňující účinek.

  • Ideální pro Masážní Terapie: Tento produkt efektivně pomáhá uvolňovat svalové napětí, zmírňuje bolest a podporuje relaxaci těla. Jeho použití se hodí jak pro sportovní a fyzické aktivity, tak pro běžné domácí péče.

  • Praktická 160ml Láhev: Snadno použitelná a ideální pro cestování, domácí použití nebo v pracovním prostředí. Stačí nanést malé množství roztoku na požadovanou oblast a jemně masírovat.

  • Přírodní Složení a Oblíbenost: Oblíbený mezi sportovci, maséry a těmi, kteří hledají přírodní a účinnou cestu k uvolnění a regeneraci těla.

Získejte Alpa Francovku a zažijte uklidňující a osvěžující účinky přírodních esencí. Tento produkt je ideální volbou pro ty, kdo hledají kvalitní péči o své tělo. Objednejte si hned a začněte cítit rozdíl!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu