Neohodnoceno

Alpa bylinný krém arnika 40g

Přírodní péče pro vaši pokožku. Tento vysoce účinný krém s arnikou je ideální pro zmírnění svalové únavy a podporu regenerace pokožky. Malé, praktické balení, snadné pro každodenní použití.

Skladem
Kód: 1070
Značka: Alpa
32,34 Kč 39,13 Kč včetně DPH 32,34 Kč / 1 ks

Alpa Bylinný Krém s Arnika - 40g:

  • Přírodní Složení s Arnika: Tento krém je obohacený extraktem z arniky, známý pro své protizánětlivé a regenerační vlastnosti. Arnika je efektivní při zmírnění svalové únavy, otoků a podporuje hojení modřin, což z něj činí ideální volbu pro sportovce a aktivní osoby, stejně jako pro ty, kdo hledají úlevu od každodenního napětí a bolesti.

  • Vhodný pro Všechny Typy Pokožky: Krém má lehkou, nezatěžující texturu, která se snadno vstřebává a nezanechává mastný film. Obsahuje vyživující složky pro hydrataci a ošetření pokožky.

  • Praktické Balení: Baleno v 40g balení, ideální pro cestování, umístění do sportovní tašky nebo pro každodenní použití doma. Aplikace je snadná – krém stačí aplikovat na postižené oblasti krouživými pohyby pro maximální účinek.

Dopřejte své pokožce péči, kterou si zaslouží s Alpa Bylinným Krémem s Arnika. Jeho přírodní složení a praktické balení zajistí, že vaše pokožka zůstane zdravá, pružná a regenerovaná. Objednejte si hned teď a začněte prožívat úlevu a komfort, které přináší!

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu