Neohodnoceno

BACTINYL ASPIRATION - 5L

Zajistěte důkladnou čistotu a dezinfekci vašich cirkulačních okruhů s BACTINYL ASPIRATION v 5l balení. Tento dezinfekční prostředek nabízí vynikající mycí vlastnosti a je ideální pro použití v chirurgických, hemodialyzačních a dýchacích systémech. Jeho speciální formula účinně rozpouští vápencové usazeniny a poskytuje baktericidní, fungicidní a virucidní účinky. Bezbarvý a bez zápachu s jemným nádechem piniového oleje, poskytuje špičkovou dezinfekci od ORAPI Europe. Objednejte nyní a zabezpečte nejvyšší standardy hygieny ve vašem zdravotnickém zařízení!

Skladem u dodavatele
Kód: NYLASPI5
2 140 Kč 2 589,40 Kč včetně DPH
Kategorie: Dezinfekce okruhů

Dezinfekce BACTINYL ASPIRATION - 5L: Optimální Řešení pro Cirkulační Okruhy

BACTINYL ASPIRATION od ORAPI Europe, vysoce účinný dezinfekční prostředek na bázi stabilních kysličníků. Tento 5litrový kanystr je speciálně navržen pro mytí a dezinfekci cirkulačních okruhů včetně chirurgických, hemodialyzačních, sacích a dýchacích systému. Vynikající mycí schopnosti a rozpouštění vápencových usazenin z něj činí ideální volbu pro zdravotnické prostředí.

Hlavní Výhody:

  • Komplexní Účinnost: Baktericidní, fungicidní a virucidní účinky zahrnují boj proti polioviru, hepatitidě A a herpes viru.
  • Speciální Formule: Bezbarvý a bez zápachu s příjemným nádechem piniového oleje, obsahuje antipěnivé mycí složky a povrchově aktivní látky.

Bezpečnost a Pohodlí:

  • Bez Výstražných Symbolů: Bezpečné použití bez zbytečných rizik.
  • Efektivní Protivápenné Složení: Zabraňuje tvorbě usazenin a udržuje systémy v čistotě.

Dezinfekční Účinnost:

  • Při koncentraci 2% a expozici 15 minut je zajištěná účinnost proti široké škále patogenů.

Praktické Informace:

  • Výrobce: ORAPI Europe, Francie
  • Balení: 1 kus (kanystr 5 litrů)

Ideální pro Profesionální Použití:

  • Dezinfekce je klíčová ve zdravotnictví, zejména v oblastech vyžadujících nejvyšší hygienické standardy.

Často Kladené Otázky (FAQ):

Jaký je rozdíl mezi BACTINYL ASPIRATION a běžnými dezinfekčními prostředky?

  • BACTINYL ASPIRATION obsahuje speciální složení, které rozpouští vápencové usazeniny a zároveň dezinfikuje, což je ideální pro použití v cirkulačních systémech.

Je BACTINYL ASPIRATION bezpečný pro všechny typy povrchů?

  • Ano, tento produkt je navržen tak, aby byl bezpečný pro různé typy povrchů používané v cirkulačních systémech, ale vždy se doporučuje provést test na malé nepozorované oblasti před širokým použitím.

Zvolte BACTINYL ASPIRATION pro vaše zdravotnické potřeby a ujistěte se, že vaše zařízení splňuje nejvyšší standardy čistoty a hygieny. Tento produkt poskytuje dlouhotrvající ochranu a je klíčovým prvkem pro udržení bezpečného a čistého prostředí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Orapi Europe France je respektovaný výrobce a distributor široké škály profesionálních čisticích a hygienických produktů, průmyslových maziv a údržbářských řešení. Tato značka je známá pro svou inovaci, kvalitu a udržitelnost, nabízí produkty, které jsou efektivní a bezpečné pro různé průmyslové sektory, včetně automobilového průmyslu, leteckého průmyslu, potravinářství a zdravotnictví.

Zpět do obchodu